Den 08-05-2010

 

 

Under denne rubrik vil vi prøve at komme omkring mange forskellige emner. Det kan være noget om, hvad der sker i byen og hvad der gør byen til en god by at bo i.  Vi modtager gerne indlæg fra jer, se opråb!

Vi begynder på toppen af den højeste skorsten i byen, i mange år udskældt for at sende en lugt af løg ud over byen, men med flytningen af løgfabrikken til Holland og "salaten" til Sjælland sluttede det. "Salaten"  var i flere år byens største arbejdsplads med ca. 100 - 120 ansatte.  

Efter et par år med tomme bygninger lykkedes det at få dem solgt til Heilskov Ligkistefabrik, det har atter givet liv i byen, skønt det er nok ikke lige liv man tænker på, når man hører ordet ligkistefabrik.

Men liv har det givet til den høje skorsten, den er kommet til ære og værdighed, den er blevet penge værd. Der er flere mobilselskaber, der har deres sendere til at hænge på skorstenen bl.a. Sky-line. Det gav Kalle (bestyrelsesmedlem i Beboerforeningen) mulighed for at komme med op i liften en dag, hvor der skulle laves noget på en sender.

Så Kalle benyttede lejligheden til at tage nogle billeder af byen, som vi hermed har fornøjelsen at vise jer, set lidt fra oven.  Klik på billederne for at se en større udgave. Måske kan du se dit eget hus i fugleperspektiv!


 

 

Øster Bjerregrav - har meget at byde på

To ildsjæle lagde grunden til et ambitiøst projekt om at få en by-park, en bevægelsespark, en skaterpark og en ny sportsplads/multibane til byen ...

 

Læs mere her

 

Ny i Øster Bjerregrav?

Velkommen til byen og området. Vi håber du vil falde til, og at du vil nyde godt af de mange tilbud i vores by.

 

Læs mere her