Går du rundt med en gemt skuespiller i maven, har du en fantastisk sangstemme, eller kan du ryste en humoristisk tekst ud af ærmet er revy sikkert noget for dig!

Fra midt i 70'erne frem til 1994 blev der hvert år spillet dilettant eller revy i forsamlingshuset, men efter mange år med succes var der brug for en pause, den blev på 14 år, for i 2008  kom der igen revy i forsamlingshuset. Der blev samlet en 12-15 personer, som gerne ville være med, nogle få af  aktørerne fra "dengang" er også med i dag, så det er en blandet flok af både rutinerede kræfter og nye talenter, der udfolder sig på scenen.

Der spilles ikke revy lige i øjeblikket, men hvis du har fået lyst til at afprøve dit talent på de skrå brædder, skal du henvende dig til Vivi på tlf. 2166 3512.

 

Medlemskab i Beboerforeningen (marts til februar)

Hvis man ønsker at blive medlem af Beboerforeningen/forsamlingshuset kan man betale årskontingent kr. 200,00 (folkepensionister kr. 100,00) pr. husstand.
Betaling af medlemskontingent kan ske via:
- MobilePay 41795
- Overføre til bank: reg. 9331 konto 0012539975
- Kontant til kasserer Grethe Nielsen, Over Fussingvej 12
HUSK på alle indbetalinger at oplyse navn og adresse.

Med dit medlemskab støtter du drift af forsamlingshuset, som vi rigtig gerne vil leje ud til din næste fest. (Find forsamlingshus her på siden)
Støtter vedligehold af flagallé og drift af hjertestarter (ved Min Købmand)

Øster Bjerregrav - har meget at byde på

To ildsjæle lagde grunden til et ambitiøst projekt om at få en by-park, en bevægelsespark, en skaterpark og en ny sportsplads/multibane til byen ...

 

Læs mere her

 

Ny i Øster Bjerregrav?

Velkommen til byen og området. Vi håber du vil falde til, og at du vil nyde godt af de mange tilbud i vores by.

 

Læs mere her